תבשיל בקלה עם צ'וריסו, כרישה ותפוחי אדמה
תבשיל בקלה עם צ'וריסו, כרישה ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף עם צ'וריסו & כרישה, המרכיב הסודי( צ'וריסו): תפוחי אדמה צ' וריסו-צ'יפס עם בצל פנינה ושום שלם, ו גריסים חריפים עם צ'וריסו, כרישה ותירס.
הוראות
לקצץ את השורש, את הירוקים הכהים, ואת רוב החלקים הירוקים בהירים של הכרישה. קוצצים את הכרישה לחתיכות 1/2 אינץ ולשטוף ביסודיות כדי להסיר את כל חצץ.
חותכים את צ 'וריסו לחצי לאורכו ולפרוס לחצי ירחים בעובי 1/8 אינץ'.
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול לכסות עם מים קרים על ידי 1 עד 2 אינץ'. מלח את המים, לכסות חלקית, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לפי הצורך ומרתיחים עד תפוחי האדמה הם במכרז, 10 עד 15 דקות; לנקז. בעוד תפוחי האדמה לבשל, לחמם את השמן בסיר גדול (לבחור אחד thats רחב מספיק כדי להחזיק את הדג בשכבה אחת) על אש בינונית במשך 1 דקה.
מוסיף את chorizo ו כרישה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד chorizo יש השחמה מעט הכרישות רכות, כ 6 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. מערבבים את העגבניות והמיצים שלהם, היין, 1-1 / 2 כוסות מים, ו 1/2 כפית. מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה. חלקית לכסות את הסיר, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בחצי מהפטרוזיליה. מתבלים את הבקלה במלח ופלפל, מניחים את הפילה על גבי התבשיל, מכסים ומבשלים עד שזה עתה מבושל, 6 עד 8 דקות. באמצעות מרית רחבה, בזהירות להעביר את הבקלה לקערות מרק רדודות (הפילה עלול להתפרק). כפית את התבשיל על הבקלה ומגישים מיד, מעוטר בפטרוזיליה הנותרת.
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה