קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

תבשיל בקלה עם צ'וריסו, כרישה ותפוחי אדמה

תבשיל בקלה עם צ'וריסו, כרישה ותפוחי אדמה
תבשיל בקלה עם צ'וריסו, כרישה ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 517 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 21 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף עם צ'וריסו & כרישה, המרכיב הסודי( צ'וריסו): תפוחי אדמה צ' וריסו-צ'יפס עם בצל פנינה ושום שלם, ו גריסים חריפים עם צ'וריסו, כרישה ותירס.

הוראות

1
לקצץ את השורש, את הירוקים הכהים, ואת רוב החלקים הירוקים בהירים של הכרישה. קוצצים את הכרישה לחתיכות 1/2 אינץ ולשטוף ביסודיות כדי להסיר את כל חצץ.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
2
חותכים את צ 'וריסו לחצי לאורכו ולפרוס לחצי ירחים בעובי 1/8 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
3
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול לכסות עם מים קרים על ידי 1 עד 2 אינץ'. מלח את המים, לכסות חלקית, ולהביא לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום לפי הצורך ומרתיחים עד תפוחי האדמה הם במכרז, 10 עד 15 דקות; לנקז. בעוד תפוחי האדמה לבשל, לחמם את השמן בסיר גדול (לבחור אחד thats רחב מספיק כדי להחזיק את הדג בשכבה אחת) על אש בינונית במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)(צינור גדול)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
מוסיף את chorizo ו כרישה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד chorizo יש השחמה מעט הכרישות רכות, כ 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
5
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. מערבבים את העגבניות והמיצים שלהם, היין, 1-1 / 2 כוסות מים, ו 1/2 כפית. מלח. מביאים לרתיחה על חום גבוה. חלקית לכסות את הסיר, להפחית את החום בינוני, ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את תפוחי האדמה, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בחצי מהפטרוזיליה. מתבלים את הבקלה במלח ופלפל, מניחים את הפילה על גבי התבשיל, מכסים ומבשלים עד שזה עתה מבושל, 6 עד 8 דקות. באמצעות מרית רחבה, בזהירות להעביר את הבקלה לקערות מרק רדודות (הפילה עלול להתפרק). כפית את התבשיל על הבקלה ומגישים מיד, מעוטר בפטרוזיליה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תבשילתבשיל
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
1
קלוריות
1
490, שומן
2
21, קלוריות שומן
1
190, שומן רווי
2
7, חלבון
3
37, שומן חד רווי
4
11, פחמימות
5
1340, כולסטרול
6
85, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
38, שומן רב בלתי רווי
2
2, נתרן

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Aalois Lageder Terran Alpina פינו Grigio vigneti delle Dolomiti עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה