תבשיל בקלה פורטוריקני
הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-15 דקות. . נסו תבשיל דגים פורטוריקני (bacalao), תבשיל דגים בקלאו קל-פורטוריקני, ו מתכון Bacalao דגים פורטוריקני (מתכונים דומים).
הוראות משרים את הבקלה המלוחה בכ 2 ליטרים של מים, שינוי המים 3 פעמים במהלך 8 שעות.
מסננים וחותכים את הדגים לחתיכות בגודל ביס.
שכבה מחצית מכל מרכיב בסדר הבא: תפוחי אדמה, דג בקלה, בצל, ביצים קשות, צלפים, שום, זיתים, פלפלים אדומים קלויים, וצימוקים.
מניחים את עלה המפרץ על גבי, ואז לשפוך חצי רוטב עגבניות וחצי שמן זית. חזור עם שאר החומרים באותו סדר.
יוצקים את המים ויין לבן על גבי. אל תערבבי.
מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 30 דקות.
מרכיבים מנות :
1 שלם לציפוי חזיר 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. 1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס 2 חתיכות טופי הית' בר 3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר 1 כוס סוכר לבן 2 ציפורן גדולה שום, טחון 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר צימוקים זהובים 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר זיתים ירוקים מגולענים 4 ביצים קשות, פרוסות 2 בצל, פרוס 4 תפוחי אדמה, פרוס עבה 113 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. פלפלים אדומים קלויים, מנוקזים 454 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. דג בקלה מלוח 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי) 59 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר שדי פסיון אם ) יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו