קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות42
מגזין

תבשיל בקלה פורטוריקני

תבשיל בקלה פורטוריקני
הכנת המנה לוקחת כ 9 שעות ו-15 דקות. . נסו תבשיל דגים פורטוריקני (bacalao), תבשיל דגים בקלאו קל-פורטוריקני, ו מתכון Bacalao דגים פורטוריקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
משרים את הבקלה המלוחה בכ 2 ליטרים של מים, שינוי המים 3 פעמים במהלך 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
2
מסננים וחותכים את הדגים לחתיכות בגודל ביס.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
3
שכבה מחצית מכל מרכיב בסדר הבא: תפוחי אדמה, דג בקלה, בצל, ביצים קשות, צלפים, שום, זיתים, פלפלים אדומים קלויים, וצימוקים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
מתוקים של עגלמתוקים של עגל
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מניחים את עלה המפרץ על גבי, ואז לשפוך חצי רוטב עגבניות וחצי שמן זית. חזור עם שאר החומרים באותו סדר.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
יוצקים את המים ויין לבן על גבי. אל תערבבי.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
6
מכסים ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. להפחית את החום בינוני-נמוך ומבשלים עד תפוחי האדמה הם במכרז, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו