תבשיל בקר
נזיד בשר עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 74 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 739 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %52 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 35 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך מלח, גזר, תפוחי אדמה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים קמח, מלח ופלפל בקערה ומעילים כל חתיכת בשר עם זה.
מחממים שמן זית או חמאה בסיר כבד או בתנור הולנדי ומחממים את הבשר על אש מתונה.
הסר בשר לפי הצורך לבשר חום שנותר. החזר את כל הבשר לסיר. ממיסים קוביית בקר ב 2 כוסות מים רותחים ולהוסיף לסיר עם בשר.
מוסיפים עלי דפנה ושום ומביאים לרתיחה. חום נמוך יותר, לכסות, ומבשלים לאט עד הבשר רך.
מוסיפים בצל, גזר ותפוחי אדמה; מערבבים לערבב מרכיבים ומבשלים 10 דקות.
מוסיפים אפונה, וממשיכים להתבשל עד שהבשר והירקות רכים, כ -20 דקות.
ספר, באמצעות מסד הנתונים תזונה USDA
רולינג סטון, פרטים ומגזינים אחרים. היא גרה בניו ג ' רזי עם בעלה, נתן.