תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 922 קלוריות, 67 גר' של חלבון, ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה מ Foodnetwork יש 46 אוהדים. אם יש לך מלח ופלפל כשרים, חומץ יין, מרק בשר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-15 דקות. נסו נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון) (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור הולנדי גדול עם מכסה הדוק מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת על 1/4 אינץ ' עמוק. מתבלים את הבשר בנדיבות עם מלח ופלפל, ומוסיפים למחבת.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
לטגן חצי מהבשר, חשוף, ערבוב רק מדי פעם, עד משחימים היטב, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבשר לצלחת. חזור עם הבשר שנותר. תשליך את השמן ותשמיד את המחבת.
מוסיפים את המים או מרק, ומביאים לרתיחה. קשרו את הפטרוזיליה, הקורנית ועלי המפרץ יחד עם פיסת חוט מטבח והוסיפו את החבילה לסיר. מתבלים עם 2 כפיות מלח, או לטעום. מכסים ומעבירים לתנור. מבשלים את הבשר עד רק במכרז, על 1 1/2 שעות. (זה יכול להיעשות גם על התנור בבית רתיחה נמוכה.)