ייתכן שסטוגנוף הוא המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 419 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 10 . אם יש לך סלרי, שמן זית, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 61%. מתכונים דומים: Rouladen בשר בקר (לחמניות בקר גרמניות ממולאות חמוצים ובייקון ) , אספרגוס עטוף בקר בגארליקי – המתאבן המושלם לאוהבי בשר, ו כריכי בשר איטיים מבושלים איטלקיים או פפרונצ'יני ביף.
הוראות
1
מחממים שמן זית בתנור הולנדי או בסיר מרק גדול על אש בינונית. מבשלים בייקון בשמן חם עד פריך ואת השומן הוא שניתנו, על 10 דקות.
הסר בייקון עם כפית מחוררת לצלחת מרופדת במגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
3
בשר בקר העונה עם מלח ופלפל. מבשלים ומערבבים כמחצית הבשר בטפטופים השמורים עד להשחמה מוחלטת, 5 עד 7 דקות; מסירים בשר משוח עם כף מחוררת לקערה. מבשלים ומערבבים בשר שנותר בסיר עד השחמה לחלוטין, עוד 5 עד 7 דקות; להסיר בשר משחימים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
תנו לטפטופים שנשמרו בסיר להתחמם לפני ערבוב בצל, גזר, סלרי, ועלי דפנה לתוך טפטוף; לבשל ומערבבים עד הירקות חמים, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים תפוחי אדמה ושום; ממשיכים לבשל ולערבב עד שהירקות רכים, 3 עד 4 דקות יותר. מערבבים רוטב ווסטרשייר ודבק עגבניות דרך תערובת הירקות; לבשל עד הדבק מתחיל להתמזג לתוך התערובת, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צרור תרד טרי (בערך
6
יוצקים את הקערה עם בשר משחימים ומיצי שלה לתוך הסיר; מערבבים לערבב עם הירקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
מוסיפים ציר בקר, מרק פטריות ושמנת חמוצה לתערובת הבשר; מתבלים ברוזמרין, פפריקה ותימין. מערבבים את התערובת לשלב.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות
מלאי בשר
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
צווארי עוף
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
2 כוסות שיני שום
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
8
להביא את התבשיל לרתיחה, לכסות את הסיר עם מכסה, ולהפחית את החום בינוני נמוך; לבשל את התבשיל בבית מבשלים במשך 90 דקות. מערבבים את האפונה לתוך התבשיל וממשיכים לבשל עד שהבשר רך, כ -30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף