תבשיל בקר, בירה ושעורה
תבשיל בקר, בירה ושעורה הוא חלב חינם מנה עיקרית. מנה אחת מכילה 415 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו מים, רוטב ווסטרשייר, עלי טימין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל בשר מבושל איטי, בירה ושעורה בקערות לחם, תבשיל שעורה בקר, ו תבשיל בקר-שעורה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בעציץ מעל חום בינוני-גבוה.
מפזרים בשר עם 1/2 כפית מלח ופלפל.
הוסף בשר למחבת; לטגן 10 דקות או עד השחמה.
מוסיפים בצל, עלי דפנה, וזרעי קורנית למחבת. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם.
לחשוף; מערבבים רסק עגבניות. הגבר את החום לגובה בינוני.
מוסיפים גזר, לפת, שעורה, 4 שיני שום, ופטריות; לטגן 3 דקות.
מוסיפים בשר בקר, 1/2 כפית מלח, מים, מרק, ווסטרשייר, ובירה; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, מכוסה, במשך 1 1/2 שעות. להשליך עלי מפרץ וזרעי קורנית.
בעוד תבשיל הוא רותח, לקצץ סלק, עוזב שורש 1 אינץ ' גזע על כל אחד; לשפשף עם מברשת.
מניחים בסיר בינוני, ומכסים במים; מביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום, ומבשלים 35 דקות או עד מכרז.
מסננים; לשטוף עם מים קרים.
ניקוז; מגניב. השאר שורש 1 אינץ ' גזע על כל סלק; לשפשף עורות.
חותכים כל סלק לתוך 6 פלחי.
שלב פטרוזיליה, עלי קורנית, ו 1 שן שום. מצקת על 2 כוסות תבשיל לתוך כל אחד 6 קערות. למעלה כל מנה עם 3 פלחי סלק, על 1 1/2 כפיות תערובת פטרוזיליה, ו 1 כפית חזרת.