תבשיל בקר בשכבות
תבשיל בקר בשכבות יכול להיות בדיוק המתכון הצמחוני ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו שחיפשתם. תמורת 75 אגורות למנה , תקבלו ארוחה קלה שמגישה 8. מנה אחת מכילה 245 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תפוחי אדמה, גזר, גבינה מעבדתית ובצל. זה מושלם לסתיו . 8 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעתיים ו-25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 71% . נסו תבשיל בקר ותפוחי אדמה בשכבות , תבשיל בקר בשכבות תפוחי אדמה , ותבשיל שכבות עם בשר טחון ופסטה (מתכונים דומים).
הוראות
ב-13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה, שכבה את תפוחי האדמה, התירס, הפלפל הירוק, הבצל והגזר. מפוררים בשר בקר על ירקות.
מכסים ואופים ב-350° למשך שעתיים או עד שהבשר כבר לא ורוד ומדחום קורא 160°.
מניחים לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
ניתן לחלק תבשיל בקר בשכבות בין שתי תבניות אפייה של 1-1/2 ליטר.
אופים תבשיל אחד כדי ליהנות עכשיו והקפיאו את השני לארוחה נוספת. ניתן להקפיא תבשיל עד 3 חודשים.
לשימוש בתבשיל קפוא: מפשירים במקרר למשך הלילה.