מתכון זה מ טעם הבית דורש עמילן תירס, קוביות חמין בקר, מלח וחמאה. סתיו יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 67%. הציון הזה די טוב. נסו תבשיל ביסקוויט בקר טחון, תבשיל בקר עוגת ביסקוויט, ו תבשיל בקר עם קרום ביסקוויט פרמזן עבור מתכונים דומים.
הוראות
1
מצפים קוביות בקר בקמח. בשר בקר מכל הצדדים בשמן בתנור הולנדי גדול. בינתיים, להמיס מרק במים רותחים; מוסיפים לתנור ההולנדי. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים, מכוסה, במשך 1-1 / 2 שעות עד 2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 כוסות שבבי עץ ספוג (מקייט, היקורי או אלמון), אופציונלי
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם אפשרויות נהדרות לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. עמק דאן נאפה קברנה סוביניון עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 90 דולר לבקבוק.