תבשיל בקר מיובש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר מיובש. מנה אחת מכילה 1090 קלוריות, 51 גר' של חלבון, ו 54 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. . אם יש לך בשר בקר, שמנת, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: תבשיל נקניק וביצה עם עגבניות מיובשות ומוצרלה, תבשיל עגבניות מיובשות עם ארטישוק טונה, ו מטבל בקר מיובש.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מוסיפים פסטה ומבשלים במשך 8 עד 10 דקות או עד אל דנטה; לנקז. מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מערבבים מרק, חלב ושמנת חמוצה בקערה גדולה.
מערבבים בשר בקר, זיתים ובצל עם תערובת מרק. מערבבים בפסטה.
יוצקים לתוך צלחת זכוכית 9x13 אינץ ' אפייה. למעלה עם גבינה קרועה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך שעה אחת, עד הגבינה הוא חום זהוב.