תבשיל בקר עם ירקות שורש עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 354 קלוריות. 148 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-15 דקות. אם יש לך קמח, בשר בקר, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו תבשיל בקר עם ירקות שורש, תבשיל בקר ובירה עם ירקות שורש, ו בקר (ביזון) ותבשיל שעורה עם ירקות שורש (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים את השמן ואת החמאה במחבת ומשחימים את הבשר.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
בקר
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
הסר את הבשר מן המחבת, לזרוק את השום והבצל ומבשלים עד מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
בקר
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
יוצקים את הבירה, מרק בשר, רוטב ווסטרשייר,רסק עגבניות, סוכר, פפריקה, מלח ופלפל. ואז להחזיר את הבשר למחבת, לכסות ומבשלים על אש נמוכה עד הבשר הוא מאוד רך, 1 1/2 עד 2 שעות. אם רמת הנוזל מקבלת נמוכה מדי, להוסיף יותר מרק לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
רסק עגבניות
מרק בשר
פפריקה
פלפל
מרק
סוכר
בקר
בירה
בשר
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
מוסיפים את הגזרים, גזר לבן ולפת וממשיכים להתבשל עד שהירקות רכים והנוזל מצטמצם, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירק
גזר לבן
גזר
לפת
6
אם התבשיל הוא עדיין נוזלי מדי, להסיר כוס של נוזל בישול מהמחבת ומערבבים בקמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מוסיפים את תערובת הקמח בחזרה למחבת ומערבבים. מבשלים במשך 10 דקות עד התבשיל הוא עבה. הבשר צריך להיות רך מאוד; אם זה קשה, תן לו להמשיך לבשל.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
בשר
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
כדי לסיים, מוסיפים את הפטרוזיליה ומערבבים את התבשיל.