תבשיל בקר עם כופתאות תפוחי אדמה Herbed
תבשיל בקר עם כופתאות תפוחי אדמה Herbed הוא חלב חינם מנה עיקרית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 580 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם פילסבורי בסט® כל המטרה קמח, כופתאות, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו Herbed תבשיל בקר וכופתאות, תבשיל בקר עם כופתאות תפוחי אדמה, ו תבשיל בשר חזיר ועוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
שלב 3 כפות קמח ומלח מתובל בשקית פלסטיק resealable גדולה.
מוסיפים קוביות בקר. תאטום ותזרוק למעיל.
שמן חום בתנור הולנדי 6 ליטר על חום בינוני גבוה.
מוסיפים קוביות בשר ומבשלים עד משחימים היטב מכל הצדדים.
להוסיף 2 1/2 מרק בשר כוסות, שום עלה דפנה. מביאים לרתיחה על חום גבוה. כיסוי; להפחית את החום נמוך ומבשלים 1 שעה.
מערבבים בירקות קפואים. מביאים לרתיחה על חום גבוה. כיסוי; להפחית את החום ומבשלים 20 דקות.
מקציפים יחד מרק בשר בקר שנותר וקמח שנותר בקערה קטנה.
מוסיפים לתבשיל, מערבבים עד שהרוטב מתעבה.
כדי להכין בלילת כופתה: להקציף ביצים ומים בקערה בינונית. מערבבים פתיתי תפוחי אדמה עד לחלח.
מוסיפים תערובת פנקייק, בצל ירוק, פטרוזיליה ומלח שום; מערבבים היטב.
זרוק את הבלילה על ידי כף על גבי תבשיל רותח. מכסים ומבשלים על אש נמוכה 13 עד 16 דקות או עד כופתאות מבושלים דרך.