קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

תבשיל בקר קלאסי

תבשיל בקר קלאסי
נזיד בקר קלאסי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 210 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך גזר, שמן צמחי, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו תבשיל בקר קלאסי, תבשיל בקר קלאסי, ו תבשיל בקר קלאסי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב 12 אינץ ' מחבת או 4 ליטר תנור הולנדי, שמן חום על חום בינוני 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים בשר בקר; מבשלים כ -15 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
מוסיפים מים, 1/2 כפית מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
חום לרתיחה. להפחית את החום לנמוך. כיסוי; מבשלים 2 שעות עד 2 שעות 30 דקות או עד בשר כמעט מכרז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מערבבים במרכיבים הנותרים למעט מים קרים וקמח. כיסוי; לבשל על 30 דקות או עד ירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
6
הסר עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
בצנצנת או מיכל מכוסה היטב, לנער מים קרים וקמח; בהדרגה לערבב לתוך תערובת בשר בקר.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
8
חום לרתיחה, ערבוב כל הזמן. מרתיחים ומערבבים 1 דקה עד מעובה.