תבשיל בקר קציר
אם יש לכם מלח, דלעת סקווש, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו תבשיל בקר קציר, תבשיל בקר קציר, ו תבשיל בקר קציר דלעת (מתכונים דומים).
הוראות
יש לשטוף בשר בקר, ולייבש טפיחה.
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק בקמח, מתנער עודף.
מבשלים חצי בקר ב 2 כפות. שמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד השחמה. חזור על ההליך עם הנותרים בשר ושמן. מערבבים רסק עגבניות; לבשל 1 דקה.
מוסיפים מרק ומערבבים כדי לשחרר חלקיקים מתחתית התנור ההולנדי.
תערובת העברה ל-6 qt. בישול איטי.
מערבבים סלרי, בצל ושום. למעלה עם דלעת סקווש. (אל תערבבו לשלב.) לכסות ולבשל על 4 1/2 שעות נמוכות או עד הבשר מכרז.
מגישים מעל פירה מבושל חם, אם תרצה.