קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 11 דק.
מנות8
ציון בריאות62
מגזין

תבשיל בקר קציר

תבשיל בקר קציר
אם יש לכם מלח, דלעת סקווש, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו תבשיל בקר קציר, תבשיל בקר קציר, ו תבשיל בקר קציר דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף בשר בקר, ולייבש טפיחה.
מרכיבים שתצטרך
תבשיל בשר בקרתבשיל בשר בקר
2
מפזרים מלח ופלפל; לזרוק בקמח, מתנער עודף.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
3
מבשלים חצי בקר ב 2 כפות. שמן חם בתנור הולנדי מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, 10 דקות או עד השחמה. חזור על ההליך עם הנותרים בשר ושמן. מערבבים רסק עגבניות; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניותרסק עגבניות
בקרבקר
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
מוסיפים מרק ומערבבים כדי לשחרר חלקיקים מתחתית התנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
5
תערובת העברה ל-6 qt. בישול איטי.
ציוד שתשתמש בו
בישול איטיבישול איטי
6
מערבבים סלרי, בצל ושום. למעלה עם דלעת סקווש. (אל תערבבו לשלב.) לכסות ולבשל על 4 1/2 שעות נמוכות או עד הבשר מכרז.
מרכיבים שתצטרך
דלעת סקוושדלעת סקווש
סלריסלרי
שוםשום
בצלבצל
בשרבשר
7
מגישים מעל פירה מבושל חם, אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
8
מקשטים, אם תרצה.