תבשיל ברביקיו איטי בריסקט
עטינים ברביקיו לבישול איטי נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 929 קלוריות, 107 גר' של חלבון, ו 38 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-25 דקות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. כמה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. אם יש לכם כמון טחון, שום, מלח סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. מתכונים דומים: סיר בישול איטי בשר בקר בריסקט, מחווני ברביקיו סיריים איטיים, ו סיר איטי דבש ברביקיו בריסקט.
הוראות
מערבבים את הסוכר החום, אבקת צ ' ילה, כמון, מלח סלרי, שום, ומלח ופלפל לטעום בקערה קטנה. לשפשף בכל רחבי בריסקט, ולאחר מכן להעביר לבישול איטי 5-6 ליטר.
מערבבים 3/4 כוס קטשופ, חומץ ורוטב ווסטרשייר בקערה קטנה אחרת.
יוצקים מעל חזה הבקר יחד עם 3/4 כוס מים. לכסות ולבשל על נמוך, 8 שעות.
הסר את העטין ללוח חיתוך ולתת לנוח 10 דקות. בינתיים, לרפרף את השומן העודף מן הרוטב; מערבבים את הקטשופ 1/2 כוס הנותרים. שמור שליש של בריסקט (על 12 אונקיות) ו 1 כוס של רוטב בריסקט עבור דרום מערב בריסקט חשיש. חותכים את חזה הבקר הנותר ומחלקים בין הצלחות. למעלה עם חלק מהרוטב ומגישים עם סלט תפוחי אדמה ולחם תירס.
למנה: קלוריות 453; שומן 12 גרם (רווי 5 גרם); כולסטרול 115 מ "ג; נתרן 676 מ" ג; פחמימות 16 גרם; סיבים 0 גרם; חלבון 67 גרם