נזיד ברונסוויק עוף- זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. לכי לחנות ותרימי חזה עוף עם עור ועצמות, פלפל טחון גס, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל ברונסוויק עוף, תבשיל ברונסוויק עוף, ו תבשיל ברונסוויק עוף.
הוראות
1
בצל מטוגן ושום בשמן חם ב 5-qt. תנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 5 דקות או עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מערבבים יחד בסיס מרק בשר 2 כוסות מים, ומוסיפים לתנור ההולנדי. מערבבים עוף והבא 9 מרכיבים. מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 שעות.