תבשיל ברונסוויק ועוף
נזיד ברונסוויק עוף- זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -40 דקות. לכי לחנות ותרימי חזה עוף עם עור ועצמות, פלפל טחון גס, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל ברונסוויק עוף, תבשיל ברונסוויק עוף, ו תבשיל ברונסוויק עוף.
הוראות
בצל מטוגן ושום בשמן חם ב 5-qt. תנור הולנדי מעל חום בינוני-גבוה 3 עד 5 דקות או עד למכרז.
מערבבים יחד בסיס מרק בשר 2 כוסות מים, ומוסיפים לתנור ההולנדי. מערבבים עוף והבא 9 מרכיבים. מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 שעות.
לחשוף ולגרוס עוף לחתיכות גדולות באמצעות 2 מזלגות. מערבבים בריסקט ומיץ לימון. לכסות ולבשל 10 דקות.
מגישים עם רוטב חריף, אם תרצה.
הערה: בדקנו עם מגע מעולה טוב יותר מאשר בסיס בשר בויון ו Muir גלן אורגני אש עגבניות מרוסקות קלוי.