קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 26 דק.
מנות8
ציון בריאות29
מגזין

תבשיל בשר בקר אדום

תבשיל בשר בקר אדום
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-26 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות, עלה דפנה, לפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל בשר בקר אדום, תבשיל בקר עם יין אדום, ו תבשיל בקר ביין אדום (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים בשר לחתיכות 2 - עד 2 1/2 אינץ'; טפיחה עם מגבות נייר לספוג לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
2
שלב 3 כף. קמח, 1 כפית. מלח, פפריקה ופלפל בקערה; לזרוק בשר בקר עם תערובת קמח.
מרכיבים שתצטרך
3
לבשל בשר בקר, בקבוצות, בשמן חם בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 6 דקות או עד חום.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר בשר מהתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים יין אדום, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית התנור ההולנדי. להחזיר בשר לתנור ההולנדי; להוסיף מרק, טימין, עלה דפנה, ו 1/2 כפית. מלח. מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
6
בינתיים, לקלף לפת, וחותכים לקוביות 1 אינץ'. חצי פטריות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים לפת, פטריות וגזר לתבשיל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 עד 1 1/2 שעות או עד הבשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8
להקציף יחד הנותרים 1 כף. קמח ו 1/4 כפית. מלח עד מעורבב; להקציף 1/2 מרק חם לתוך תערובת קמח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
9
לטאטא תערובת קמח לתוך תבשיל עד חלקה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות או עד מעובה.
מרכיבים שתצטרך
10
* מרק בשר ניתן להחליף.
מרכיבים שתצטרך