תבשיל בשר בקר אדום
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-26 דקות. גשו לסופר וקנו פטריות, עלה דפנה, לפת ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו תבשיל בשר בקר אדום, תבשיל בקר עם יין אדום, ו תבשיל בקר ביין אדום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים בשר לחתיכות 2 - עד 2 1/2 אינץ'; טפיחה עם מגבות נייר לספוג לחות עודפת.
שלב 3 כף. קמח, 1 כפית. מלח, פפריקה ופלפל בקערה; לזרוק בשר בקר עם תערובת קמח.
לבשל בשר בקר, בקבוצות, בשמן חם בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, 4 עד 6 דקות או עד חום.
מוסיפים יין אדום, ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית התנור ההולנדי. להחזיר בשר לתנור ההולנדי; להוסיף מרק, טימין, עלה דפנה, ו 1/2 כפית. מלח. מביאים לרתיחה. מכסים, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 שעה.
בינתיים, לקלף לפת, וחותכים לקוביות 1 אינץ'. חצי פטריות.
מוסיפים לפת, פטריות וגזר לתבשיל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 1 עד 1 1/2 שעות או עד הבשר הוא מזלג מכרז.
להקציף יחד הנותרים 1 כף. קמח ו 1/4 כפית. מלח עד מעורבב; להקציף 1/2 מרק חם לתוך תערובת קמח עד חלקה.
לטאטא תערובת קמח לתוך תבשיל עד חלקה. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, 20 דקות או עד מעובה.