תבשיל בשר בקר מבושל איטי
המתכון נזיד סטרוגנוף בשר בישול איטי יכול לספק השתוקקות מזרח אירופה שלך בערך 5 שעות ו-50 דקות. מתאים ל-5 מנות. במנה עיקרית זו יש 497 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך מים, ירקות קלאסיקות מרק פטריות שמנת, פטרוזיליה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת החמוצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים שמנת חמוצה כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. נסו בשר בקר מבושל איטי Stroganoff, בשר בקר מבושל איטי סטרוגנוף, ו בשר בקר מבושל איטי סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3 1/2 - כדי 4 ליטר סיר איטי, בצל שכבה, שום ובשר.
יוצקים מרק ומים על בשר בקר.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 5 עד 7 שעות.
מערבבים אטריות לתערובת. הגדל את הגדרת החום לגובה. לכסות; לבשל 20 עד 30 דקות או עד אטריות מכרז. מערבבים שמנת חמוצה.
מקשטים מנות בודדות עם פטרוזיליה.