תבשיל בשר בקר צלוי איטי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל בשר בקר מבושל איטי. מנה אחת מכילה 297 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו תערובת רוטב חום, תפוחי אדמה או ' בריאן, וואלי פיז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות. נסו Paleo גרוס בשר צלוי בתנור איטי עם דלעת וסלסה + מצבור סיר איטי ומסגיר, תבשיל בשר בקר איטי צלי, ו צלי בשר בקר מבושל איטי (מתכונים דומים).
הוראות
ב 3 1/2 - עד 4 ליטר סיר איטי, בצל שכבה, בשר בקר, מלח, פלפל ותערובת רוטב יבש.
כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 עד 9 שעות. בינתיים, תפשיר תפוחי אדמה במקרר.
כ -30 דקות לפני ההגשה, מערבבים תפוחי אדמה מופשרים ואפונה קפואה. הגדל את הגדרת החום לגובה. כיסוי; לבשל 25 עד 30 דקות או עד תפוחי אדמה ואפונה הם מכרז.