קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות27
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםשתיהמשקאות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל בשר צבי עם ריבה שזיפים: Pastisada di Daino con Marmellata di Prugne

תבשיל בשר צבי עם ריבה שזיפים: Pastisada di Daino con Marmellata di Prugne
תבשיל בשר צבי עם ריבה שזיפים: Pastisada di Daino con Marmellata di Prugne עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1016 קלוריות, 65 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו חומץ יין, שמן זית, גראפה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, , שהוא מוצק. נסו בשר צבי בורגיניון (תבשיל בשר צבי), תבשיל בשר צבי, ו תבשיל בשר צבי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לשלב 6 1/2 כוסות יין, חומץ, שום, בצל, ותבלינים.
מרכיבים שתצטרך
חומץחומץ
שוםשום
בצלבצל
תבליניםתבלינים
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מוסיף את הצבי, ומערבבים את התערובת כולה יחד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומאפשרים לנוח במקרר במשך 24 עד 36 שעות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
בשר צביבשר צבי
עוטףעוטף
ציוד שתשתמש בו
עטיפת פלסטיקעטיפת פלסטיק
קערהקערה
3
הסר את הצבי מהאמבטיה שלה, ללטף את החלקים יבשים, ושמור את המרינדה. בתנור הולנדי או כלי גדול אחר, אטום, לטגן את pancetta בשמן זית במשך כמה דקות, ולאחר מכן להסיר צלחת מרופדת מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
מרינדהמרינדה
פנצ ' טהפנצ ' טה
בשר צביבשר צבי
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
מוסיפים את גושי הצבי, עובדים בקבוצות, וצורבים מכל הצדדים, מוסיפים עוד שמן במידת הצורך. כאשר הבשר נעשה, להסיר אותו לצלחת עם pancetta ומתבלים היטב עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
פנצ ' טהפנצ ' טה
בשר צביבשר צבי
בשרבשר
שמן בישולשמן בישול
5
להחזיר את pancetta, בשר ומרינדה לתנור ההולנדי ולהביא לרתיחה. מכסים את הסיר באופן רופף ו braise הבשר על להבה נמוכה מאוד במשך 1 1/2 שעות, עד הבשר הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
מרינדהמרינדה
פנצ ' טהפנצ ' טה
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
6
עם כף מחוררת או מלקחיים, להסיר את הבשר לצלחת הגשה.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
מלקחייםמלקחיים
7
הוסף את הגראפה לנוזל הצלייה ולהפחית מעל להבה בינונית במשך 15 דקות. מסננים את הרוטב דרך chinois, לחיצה על המוצקים שנותרו במסננת כדי לחלץ את המיץ והטעם המקסימלי. להחזיר את הרוטב החרוך למחבת ומערבבים בחמאה. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים לרוטב את היין האדום 1/2 כוס הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
יין אדוםיין אדום
רוטברוטב
חמאהחמאה
גרפהגרפה
מיץמיץ
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
מחבתמחבת
8
מגישים את הבשר עם הרוטב נשפך על וריבת שזיפים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
רוטברוטב
בשרבשר
ריבהריבה
9
מניחים את כל החומרים בסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שזיפים מיובשים להרחיב עם חום ולחות ואת היין וג ' לי להתיך, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שזיפים מיובשיםשזיפים מיובשים
ג'ליג'לי
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
10
בואו לשבת במשך 10 דקות, ולאחר מכן להסיר את מקל הקינמון ולהגיש כמה כפות עם כל חלק של בשר.
מרכיבים שתצטרך
מקל קינמוןמקל קינמון
בשרבשר