תבשיל דגים ברזילאי
תבשיל דגים ברזילאי דורש כ 1 שעה ו 5 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 399 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. 194 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם פילה אמנון, חלב קוקוס, עגבניות משומר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלב קוקוס משומר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים בריאות כקינוח. . הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 94%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תבשיל דגים ברזילאי, תבשיל דגים ברזילאי, ו מוקקה-תבשיל דגים ברזילאי.
הוראות
מערבבים יחד את מיץ הסיד, כמון, פפריקה, שום, מלח ופלפל בקערה.
מוסיפים את האמנון וזורקים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 20 דקות, עד 24 שעות.
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. מטגנים במהירות את הבצל בשמן 1 עד 2 דקות. להפחית חום בינוני.
מוסיפים את הפלפלים, הטילפיה והעגבניות לקוביות לסיר בשכבות הבאות.
יוצקים את חלב הקוקוס על התערובת. מכסים את הסיר ומבשלים 15 דקות, ערבוב מדי פעם. מוסיפים את הכוסברה וממשיכים לבשל עד שהביצה מבושלת לחלוטין, עוד 5 עד 10 דקות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.