זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן זה מושלם עבור סתיו. לך לחנות ותביא עלי דפנה, מיץ צדפות, שעועית חיל הים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב היין האדום היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות פינו נואר כקינוח. . וזה יוצא מן הכלל. מתכונים דומים: תבשיל עגבניות דגים, דג מצופה בתבשיל עגבניות-שעועית, ו תבשיל טבעוני ברזילאי עשיר עם כרובית, קשיו ונזיד חלב קוקוס.
הוראות
1
במחבת, מבשלים עגבניות מיובשות ב 1 1/2 כוסות מים עד רך מאוד; להשליך מים.
במעבד מזון או בלנדר, לשלב עגבניות מיובשות ומיץ 1 בקבוק צדפות עד חלקה; להוסיף סיר. מערבבים במיץ צדפות שנותר, עגבניות חתוכות לקוביות, יין, שום, עשבי תיבול, עלי דפנה וזיתים. מבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנת
גב שומן חזיר
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בלילת לחם תירס
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
גב שומן חזיר
4
מוסיפים שעועית, דגים, זרעי שומר, מלח ופלפל. מבשלים עד הדג נעשה, על 10 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.