תבשיל דלעת חמאה
תבשיל דלעת חמאה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים שלך. מנה אחת מכילה 356 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 15 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 437 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. גשו לסופר וקנו סוכר חום, דלורית, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה הביא לך את כולםמתכונים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. עם כפית ציון 47%, המנה הזו מוצקה. נסו תבשיל דלעת חמאה, תבשיל דלעת חמאה, ו תבשיל דלעת חמאה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות צלזיוס (220 מעלות צלזיוס).
הכניסו דלעת חמאה למיקרוגל ובשלו גבוה, עד לריכוך, 2 עד 3 דקות.
חותכים לשניים, גורפים זרעים וקוביה. הביאו סיר מים גדול לרתיחה.
מוסיפים דלעת ומבשלים עד שהם רכים, כ -15 דקות.
בכלי תבשיל בגודל 9 על 13 אינץ ' משלבים 3 כוסות מחית דלעת חמאה, סוכר לבן, חלב, תמצית וניל, מלח, קמח, ביצים ו 1/4 כוס מרגרינה מומסת.
אופים בתנור שחומם מראש למשך 45 דקות, או עד להתייצבות.
בקערה בינונית משלבים פרוסות וניל מרוסקות, 1/2 כוס מרגרינה מומסת וסוכר חום. מפוררים מעל תבשיל מבושל ומחזירים לתנור להשחמה.