קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות21
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל הבקר הטוב ביותר אי פעם

תבשיל הבקר הטוב ביותר אי פעם
נזיד הבשר הטוב ביותר אי פעם יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 179 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מרק בשר בקר, ירקות, תפוחי אדמה, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . מתכונים דומים: נזיד בקר לבבי-תבשיל בשר מילוי יכול להתבצע בקלות crockpot שלך, נזיד בקר של רוני, כן, נזיד בקר., ו תבשיל בקר עם לפת (ביף בורגיניון).

הוראות

1
לזרוק בשר בקר עם מלח, פלפל וקמח למעיל.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מחממים שמן בסיר גדול מעל חום בינוני. מבשלים בשר מצופה בשמן, תוך ערבוב מתמיד, עד משחימים היטב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
יוצקים מרק ומיץ עגבניות, ומערבבים ירקות מעורבים, תפוחי אדמה וכרוב. מביאים לרתיחה, ואז להפחית את החום, לכסות ומבשלים 1 שעה, עד תפוחי אדמה רכים בשר מבושל לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'