קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות11
מגזין

תבשיל הודו ולחם תירס מלית

תבשיל הודו ולחם תירס מלית
טורקיה ותבשיל מלית לחם תירס עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 358 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם תערובת מקורית, חלב, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חמוציות מיובשים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ארוחת בוקר כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הדרומי. הכנת המנה לוקחת כ 55 דקות. מתכונים דומים: תבשיל הודו ולחם תירס מלית, מלית טורקיה ולחם תירס, ו תבשיל מלית עוף ולחם תירס.

הוראות

1
תנור חום עד 204°. תחתית גריז בצד של תבשיל 3 ליטר עם קיצור או ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
קיצורקיצור
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
בסיר 3 ליטר, מרק חום וחלב 1/4 כוסות לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים באפונה, חמוציות ובצל.
מרכיבים שתצטרך
חמוציותחמוציות
בצלבצל
חלבחלב
אפונהאפונה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
חום לרתיחה, ערבוב לעתים קרובות; להסיר מהחום. מערבבים טורקיה ומילוי לערבב. כף לתוך תבשיל.
מרכיבים שתצטרך
תערובת מליתתערובת מלית
טורקיה כולהטורקיה כולה
4
בקערה קטנה, מערבבים את שאר החומרים עד מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים מעל תערובת מלית.
מרכיבים שתצטרך
מילוימילוי
6
אופים חשפו 35 עד 40 דקות או עד סכין מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
סכיןסכין

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע, ו Zinfandel. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. Forge Cellars מסווג ריזלינג עם דירוג 4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 21 דולר לבקבוק.
Forge Cellars Classque Riesling
Forge Cellars Classque Riesling
# 31 Wine Spectator Top 100 of 2017 forge Cellars' most important wine שואפת לחשוף את הטבע האמיתי של הבציר ולחקור את הטרואר של מזרח SenecaLake. תסיסה מתרחשת עם שמרים ילידים barriques צרפתי ניטראלי (65%) ואת הנותרים נירוסטה. עם רמה זו של בשלות, התסיסה המשיכה עד סוף האביב כדי לסיים יבש העצם.חבושים, לימון, שומר ו slatemingle עם מרציפן ושוקולד לבן, נתמך על ידי חומציות מדויקת.