קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות9
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל הודו ושעורה מעושן

תבשיל הודו ושעורה מעושן
צריך מרק חלב חינם? תבשיל הודו ושעורה מעושן יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. מתאים ל-10 מנות. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם סלרי, פטריות, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו שעועית קנליני ונזיד הודו מעושן, חזיר מעושן, שעורה ומרק ירקות, ו ברוקולי ושעורה מעושן סלט פפריקה (מתכונים דומים).

הוראות

1
שמן חום בתנור הולנדי 4 ליטר מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים בצל, גזר וסלרי; מבשלים 6 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים פטריות; מבשלים 2 דקות. מערבבים שעורה, 3 מרק כוסות, מים, הבא 3 מרכיבים; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 20 דקות או עד שעורה מכרז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
שעורהשעורה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
4
מערבבים רוטב, מרק 1 כוס, ושרי, ערבוב עם מקצף. מערבבים תערובת רוטב לתוך תערובת שעורה; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים, חשוף, 10 דקות. מערבבים בפלפל. להשליך עלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שעורהשעורה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
דירוג קרבו: 19