קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות39
מגזין

תבשיל הודו מבושל איטי עם חרדל וירקות שורש

תבשיל הודו מבושל איטי עם חרדל וירקות שורש
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. הכנת המנה לוקחת כ 5 שעות ו-10 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: תבשיל הודו מבושל איטי עם חרדל וירקות שורש, ירקות שורש בישול איטי תבשיל נקניק, ו תבשיל הודו עם ירקות שורש.

הוראות

1
מלח את הירכיים טורקיה היטב ויצא בטמפרטורת החדר במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ירך טורקיהירך טורקיה
(צינור גדול)(צינור גדול)
1
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה על חום בינוני גבוה למשך דקה או שתיים. ללטף את הירכיים טורקיה להתייבש עם מגבת נייר ולהגדיר אותם בצד העור למטה בשמן החם לחום. הפעל את החום עד בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ירך טורקיהירך טורקיה
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
תן להם חום טוב, לפחות 3-5 דקות, לפני התור.
3
אל תצטופפו במחבת, הבשר צריך זרימת אוויר סביבו לחום כראוי. מבשלים את ההודו בקבוצות במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
כאשר הירכיים משחימים, מניחים אותם בתנור איטי או תנור הולנדי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
5
מטגנים את הבצל במחבת לאחר ההודו יש השחמה, ולאחר מכן להוסיף אותם לבישול איטי או תנור הולנדי.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
עונת המניה: בעוד ההודו והבצל הם בראונינג, למקם את המניה בסיר בינוני ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
7
לטאטא את הסוכר החום, חרדל צהוב (שומר את חרדל הדגן כולו לסוף המתכון), אבקת חרדל, צ ' יפוטלה וקצת מלח. מבשלים לרגע ומוסיפים מלח לפי הטעם. תלוי כמה חומצי החרדל שלך הוא ייתכן שיהיה עליך להוסיף קצת סיידר או חומץ לבן גם כן.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
אבקת חרדלאבקת חרדל
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
שמן פלפלשמן פלפל
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
מוסיפים את הגזרים והגזרים לגזר הלבן לסיר עם תרנגול ההודו והבצל.
מרכיבים שתצטרך
גזר לבןגזר לבן
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
יוצקים את הרוטב על הכל עד הנוזל הוא כ 3/4 של הדרך במעלה הצדדים של טורקיה וירקות. שמור כל רוטב שנותר. כיסוי ומבשלים על נמוך, או לכסות ולהפוך את התנור האיטי על גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
10
מבשלים בתנור איטי במשך 4 שעות על גבוה, או בתנור הולנדי במשך 1 שעה על מבשלים.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
11
מוסיף את תפוחי האדמה וקצת יותר רוטב, אם יש לך. מכסים ומבשלים עוד 1-2 שעות בבישול איטי, או 30-45 דקות בתנור ההולנדי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים2 כפות ג'לפנו צ'ילי קצוץ דק עם זרעים
1 קילו שוקי עוף1 קילו שוקי עוף
12
רצועת עור ועצמות מבשר טורקיה: לפני ההגשה, להסיר את חתיכות טורקיה מן הסיר, להתפשט ולהשליך את העצמות ואת העור, להחזיר את חתיכות טורקיה לסיר.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
13
מוסיפים ירקות וחרדל: מערבבים את החרדל הירוק, ארוגולה, או ירקות אחרים שאתה משתמש. מערבבים את חרדל הדגן כולו. התאם תיבול, הוספת מלח יותר, אבקת צ ' יפוטלה, וחרדל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
חרדל מלאחרדל מלא
פלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילהפלפל צ 'יפוטלה טחון צ' ילה
ירוק חרדלירוק חרדל
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
ירוקירוק
(צינור גדול)(צינור גדול)

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

התבשיל בתפריט? נסה זיווג עם קברנה סוביניון, שאבלי ומאלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות מטוטלת קברנה סוביניון. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
Pendulum Cabernet Sauvignon
Pendulum Cabernet Sauvignon
#82 Wine Spectator Top 100 of 2018Alluring aromatics of black pepper, charred oak, and dark berries introduce notes of van cherry, red apple, and sweet fresh tobacco on the palate. Medium-bodied and balanced with a supple tannic structure.Pair with grilled meats, vegetables, or simply enjoy by the glass.Blend: 86% Cabernet Sauvignon, 12% Petite Verdot, 2% Malbec