תבשיל העדשים של זולנדט
תבשיל העדשים של זולנדט עשוי להיות רק המנה הצדדית שאתם מחפשים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 12 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 329 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 20 דקות. גשו לסופר וקנו קישואים, אורז חום, מרק ירקות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית ציון של 52% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: תבשיל עדשים וסקווש, תבשיל אורז עדשים, ו תבשיל נקניק ועדשים.
הוראות
בסיר, להביא מים וקוביות מרק לרתיחה.
מוסיפים אורז ומערבבים. להפחית חום, לכסות ומבשלים במשך 50 דקות, או עד אורז הוא מכרז וכל הנוזל נספג.
מחממים שמן בעציץ מעל חום בינוני-גבוה. מבשלים קישואים ובצל עד רך, אבל עדיין קצת מוצק, על 5 דקות. מערבבים כמון, אורגנו, עדשים, וכ 6 כוסות מים בהדרגה. מביאים לרתיחה רכה, וממשיכים לבשל עד שהעדשים רכות, 45 עד 60 דקות, מוסיפים מים לפי הצורך.
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מערבבים את האורז המבושל יחד עם העדשים, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מערבבים 3/4 של גבינת צ 'דר, ומעבירים תערובת למחבת 9x13 אינץ'.
מערבבים את הגבינה שנותרה יחד עם פירורי הלחם, ומתפשטים באופן שווה על גבי המנה.
אופים בתנור שחומם מראש רק עד גבינה נמסה, על 10 דקות.