תבשיל זיטי אפוי
המתכון אפוי תבשיל זיטי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 55 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 440 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. לכי לחנות ותקני נקניק חזיר בתפזורת, ביצה, גבינת פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. נסו תבשיל זיטי אפוי, תבשיל זיטי אפוי, ו תבשיל פפרוני זיטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 191°. לבשל ולנקות פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, במחבת 12 אינץ', לבשל נקניק מעל חום בינוני גבוה, ערבוב מדי פעם, עד כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים רוטב בישול, 1/4 כפית פלפל ופסטה מבושלת; מערבבים היטב.
בקערה קטנה, מערבבים גבינת ריקוטה, גבינת פרמזן וביצה.
תערובת פסטה כפית לתוך ungreased 11x7 אינץ ' (2 ליטר) צלחת אפייה זכוכית. תערובת גבינת ריקוטה כפית על גבי; מפזרים גבינת מוצרלה. גיליון ריסוס של נייר עם תרסיס בישול; לכסות את תבנית אפייה עם נייר, בצד מרוסס למטה.
אופים 25 עד 30 דקות, הסרת לסכל האחרון 10 דקות של זמן אופים, עד גבינה נמסה תערובת חם תוסס.