קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות23
מגזין

תבשיל חג של ים וצנוברים

תבשיל חג של ים וצנוברים
קדירת חג סקווש ים וצנובר של מארק היא מתכון ללא גלוטן, ללא חלב, צמחוני לקטו אובו וטבעוני עם 4 מנות. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ-8 גרם חלבון, 29 גרם שומן ובסך הכל 627 קלוריות. מתכון זה מכסה 25% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יהיה להיט באירוע הסתיו שלך. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. אם יש לכם קמח אורז, בזיליקום, שורש ג'ינג'ר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה. זה עובד היטב בתור מזנון. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 64%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו דלעת צנובר צלוי מרק נופך ים, תבשיל אורז ברוקולי עוף גבינתי וקופסת בלוטי חג, ותבשיל אורז ברוקולי עוף גבינתי וקופסת צנובר חג.

הוראות

1
מחממים תנור ל-400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
ממלאים תבנית אפייה בגודל 9x13 אינץ' עם 1/2 אינץ' מים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
3
מניחים את חצאי דלעת הצנוברים כשהצד החתוך כלפי מטה לתוך הכלי; מניחים את חתיכות הטטה מסביב לדלעת. מכסים היטב בנייר אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
סכין קילוףסכין קילוף
יםים
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
4
אופים בתנור שחומם מראש עד שדלעת הצנוברים והבטטה רכים, כ-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש בלוטסקווש בלוט
יםים
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בינתיים מערבבים בסיר את החומץ הבלסמי, ריבת המשמש ומיץ הרימונים. מערבבים פנימה את הפלפל הקלוי, השום, הג'ינג'ר ואבקת חמשת התבלינים. מביאים לרתיחה על אש בינונית-גבוהה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, ומבשלים עד שהרוטב מצטמצם למחצית מנפחו המקורי, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ רימוניםמיץ רימונים
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
ריבת משמשריבת משמש
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
6
טורפים פנימה את קמח האורז וחלב הקוקוס. מחזירים לרתיחה ומבשלים עוד 10 דקות. לשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
קמח אורזקמח אורז
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
כשהדלעת רכה מסננים את המים ומניחים את הבטטות בקערת ערבוב. מגרדים את הדלעת לתוך הקערה, ומועכים עם הבטטות עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
יםים
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
8
מוסיפים את רוטב הפלפלים הקלויים, וממשיכים למעוך עד לקבלת תערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
9
מגרדים לצלחת הגשה, ומפזרים אגוזי מלך קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
(נמכר במעבר החלב של השוק)(נמכר במעבר החלב של השוק)
10
מקשטים בגרגרי רימון ובזיליקום טרי להגשה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי רימוןזרעי רימון
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב