תבשיל חזיר לחם תירס
תבשיל חזיר מלחם תירס עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מנה אחת מכילה 518 קלוריות , 39 גרם חלבון ו -18 גרם שומן . מתאים ל-2 מנות. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. אם יש לכם צלעות חזיר, קמח, מרק עוף ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . רק כמה אנשים אהבו באמת את המנה הדרומית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 76% , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל חזיר ותירס , תבשיל לחם תירס ותבשיל הודו מלחם תירס .
הוראות
במחבת גדולה מצופה בספריי בישול, צלעות חזיר חומות משני הצדדים; לְהַפְרִישׁ. באותה מחבת מקפיצים פטריות עד לריכוך.
מעבירים פטריות ל-1-1/2-qt. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
בקערה קטנה מערבבים את הקמח והמרק עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את השמנת החמוצה, הגבינה, השום והפלפל; יוצקים על פטריות. למעלה עם צלעות חזיר.
מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 25 דקות.
אופים 10 דקות יותר או עד שמדחום בשר מצביע על 160 מעלות.