תבשיל חזיר מתובל עם כופתאות תפוחי אדמה
תבשיל חזיר מתובל עם כופתאות תפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . מנה אחת מכילה עד 46 גרם חלבון 33 גרם של שומן, וסך הכל 518 קלוריות. אם יש לכם פלפל טחון, חמאה, חמאה ועשב תפוחי אדמה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל בשר מתובל עם כופתאות, תבשיל עוף מתובל וכופתאות (בישול 2), ו תבשיל בשר חזיר ועוגיות (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני. לבשל חזיר בשמן 3 עד 4 דקות או עד חום, הופך חום שווה.
מערבבים יחד רוטב, חרדל, חומץ, רוטב ווסטרשייר ופלפל אדום; מערבבים לתוך חזיר.
חום לרתיחה, ערבוב מדי פעם. מערבבים בירקות.
חום לרתיחה; לכסות ומבשלים על אש בינונית-נמוכה 8 דקות, ערבוב מדי פעם.
מחממים מים חמים, חלב וחמאה לרתיחה מהירה בסיר 2 ליטר.
הסר מהחום. מערבבים ב 1 תפוחי אדמה נרתיק תיבול רק עד לחלח.
בואו לעמוד על 1 דקה או עד הנוזל נספג.
מוסיפים ביצה; שוט עם מזלג עד חלקה. כפית תפוחי אדמה מעל תערובת חזיר רותח. כיסוי וחום דרך 5 דקות.