תבשיל חזיר של סבתא
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני הר ד ' אופר, אז נסו את תבשיל החזיר של סבתא. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 12 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל 216 קלוריות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 50 דקות. 9 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו מים, בשר חזיר, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה יהיה להיט שלך סתיו אירוע. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 90%, המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: תבשיל חזיר של סבתא, מרק שעועית לימה של עצם חזיר לפחות טוב כמו סבתא, ו תבשיל העוף של סבתא.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
בתבנית אפייה בגודל 9 על 13 אינץ', שלבו את החזיר, תפוחי האדמה, הגזר והפטריות.
בקערה בינונית שלבו את המרק עם המים.
מערבבים היטב ויוצקים על התערובת בתבנית האפייה, תוך ערבוב לציפוי.
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) למשך 1 עד 1 1/2 שעות, או עד שהגזר רך.