תבשיל טאקו לבבי
תבשיל טאקו לבבי היא מנה עיקרית מקסיקנית. , מתכון זה מכסה 14% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 8 מנות עם 256 קלוריות , 14 גרם חלבון ו -8 גרם שומן כל אחת. זה מושלם לסתיו . אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, עגבניות ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-5 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 39% . הציון הזה גרוע למדי. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: מטבל טאקו לבבי , סלט טאקו לבבי , וטאקו צ'ילי לבבי .
הוראות
בסיר קטן מביאים לרתיחה אורז ו-1-1/3 כוסות מים. להפחית את החום; מכסים ומבשלים במשך 30-35 דקות או עד שהאורז רך והמים נספגים.
בינתיים, בקערה גדולה, מערבבים קמח, אבקת אפייה ומלח; לחתוך בחמאה עד לקבלת תערובת פירורית. מערבבים פנימה מספיק מים שנותרו כדי ליצור בצק רך. על משטח מקומח מרדדים בצק לתבנית 12 אינץ'. x 8 אינץ'. מַלבֵּן. לחץ לתוך 13 אינץ'. x 9 אינץ'. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול.
אופים ב-400 מעלות למשך 13-15 דקות או עד להשחמה קלה מאוד.
למילוי, במחבת טפלון גדולה, מבשלים את בשר הבקר, הבצל, הפלפל הירוק והשום על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז.
מוסיפים מים, תיבול טאקו ואורז מבושל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים ללא מכסה במשך 2-3 דקות או עד שמסמיך.
מסירים מהאש. מערבבים פנימה ביצים וכוסברה.
מכסים ואופים 15-17 דקות או עד שהמילוי מתייצב.
חותכים לריבועים. מעל גבינה, חסה ועגבניות.
מגישים עם סלסה ושמנת חמוצה.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את ONEHOPE Reserve Pinot Noir Wine. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-25 דולר לבקבוק.
![ONEHOPE רזרב יין פינו נואר]()
ONEHOPE רזרב יין פינו נואר
דובדבן שחור בשל | קולה | מפואר | וניל