קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות19
מגזין

תבשיל טונה מקרוני

תבשיל טונה מקרוני
תבשיל טונה מקרוני הוא תבשיל טונה pescatarian מנה עיקרית. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 26 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 421 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם מקרוני וגבינה, קרם מרוכז של מרק סלרי, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. נסו תבשיל טונה מקרוני, תבשיל טונה מקרוני, ו תבשיל טונה מקרוני (מתכונים דומים).

הוראות

1
הכן מקרוני וגבינה על פי הוראות החבילה. מערבבים במרק, טונה וחלב.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני וגבינהמקרוני וגבינה
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוקשמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
פפרוצ'יני פרוס בצנצנתפפרוצ'יני פרוס בצנצנת
קלמנטינות, כל אחתקלמנטינות, כל אחת
2
יוצקים לתוך 2 qt משומן. צלחת אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
מפזרים גבינה ופטרוזיליה אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
4
אופים, חשוף, ב 350° במשך 20-25 דקות או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'

יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים

מרלו, פינו נואר ויין רוזה הם בחירה מצוינת לטונה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. מרלו חוות ברינג ' ר האוול (Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch) עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו Beringer Howell Mountain Bancroft Ranch Merlot
מרלו חוות בנקרופט 2006 הוא צבע נופך עשיר, וגומיות עם טעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים וקמצוץ של גרידה כתומה. הטאנינים המעודנים שלה ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק