תבשיל טונה מקרוני קל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 22 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. 54 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם עשב שמיר, חלב, גבינת צ'דר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש בפירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם בננה שוקולד כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 52%. הציון הזה מוצק. נסו תבשיל מקרוני טונה, תבשיל מקרוני טונה, ו תבשיל טונה מקרוני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה של 2 ליטר.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
הביאו לרתיחה סיר גדול של מים מומלחים קלות. מבשלים מקרוני מרפק במים הרותחים, מערבבים מדי פעם עד שהם מבושלים אך יציבים לנגיסה, 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מקרוני מרפק
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מסננים ומחזירים מקרוני לסיר.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות קלופות זרעוניות קצוצות (בערך 6 בינוניות)
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מערבבים 1/4 כוס חמאה, 1/4 כוס חלב ואבקת גבינה מהמעטפה למקרוני המבושל. מערבבים שמנת של מרק פטריות, טונה, ו 1/2 כוס חלב לתוך מקרוני וגבינה.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרם
מקרוני וגבינה
מקרוני מבושל
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קלמנטינות, כל אחת
5
יוצקים תערובת מקרוני לתבנית האפייה המוכנה; למעלה עם גבינת צ ' דר ופטרוזיליה.
מרלו, פינו נואר, ו רוז-יין הם הבחירות המובילות שלי לטונה. אף על פי שלעתים קרובות דגים משויכים ליין לבן, דגים 'בשריים' כמו טונה יכולים בהחלט ללכת עם יין אדום. רוז ' י יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם הטונאן שלך מוכן עם מרכיבים מתאימים יותר יין לבן. הר ברינגר האוול בנקרופט ראנץ ' מרלו עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.
ברינגר האוול הר בנקרופט חוות מרלו
מרלו של בנקרופט ראנץ ' 2006 הוא בצבע נופך עשיר, ושופע בטעמים של פירות שחורים בשלים, תבלינים חומים ורמז של גרידת תפוז. הטאנינים המעודנים ועומק הטעם הופכים אותו לאחד היינות הזכורים ביותר של ברינגר מהר האוול.תערובת: 93% מרלו, 4% קברנה סוביניון ו-3% קברנה פרנק