תבשיל טונה עם אטריות.
אם יש לכם חמאה, חלב, טונה, ועוד כמה מרכיבים, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . נסו תבשיל טונה-אטריות, תבשיל אטריות טונה, ו תבשיל אטריות טונה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). מעיל תבשיל 2 ליטר עם ספריי בישול.
בסיר גדול של מים מלוחים, להרתיח אטריות עד אל דנטה.
בסיר בינוני, לשלב קמח, חמאה, ומלח. מערבבים עד חמאה מומסת מרכיבים משולבים באופן שווה.
מוסיפים חלב, ומקציפים עד שהרוטב מתעבה (בדרך כלל זה בעקביות הנכונה עד שהוא מתחיל לרתוח).
מוסיפים גבינה לתערובת, ומקציפים עד שהגבינה נמסה והתערובת מעורבבת היטב. מערבבים בטונה, אפונה, ואטריות.
מורחים באופן שווה בצלחת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
יין מומלץ: מרלו, פינו נואר, יין ורדים
טונה עובדת ממש טוב עם יין מרלו, פינו נואר ורוזה. למרות דגים מזווגים לעתים קרובות עם יין לבן, דגים "בשרניים" כמו טונה בהחלט יכול ללכת עם יין אדום. רוזה יהיה גם זוג יפה, במיוחד אם טונאן שלך מוכן עם מרכיבים המתאימים יותר יין לבן. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא המנון ן מרלו Mt. יין עמק Veeder נאפה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
Anthem Estate Merlot Mt. יין עמק Veeder Napa
דובדבן שחור, תבלינים, עשיר