קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות45
ציון בריאות44
מגזין

תבשיל טלה מתובל אתיופי

תבשיל טלה מתובל אתיופי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מרק, אז תנו הזדמנות ל תבשיל כבש מתובל אתיופי. מתאים ל-45 מנות. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 45 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם מיץ לימון, עגבניות שזיפים, רגל כבש, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. מתכונים דומים: תבשיל עוף מתובל אתיופי, תבשיל כבש מתובל עם משמשים, ו מתכון תבשיל טלה מתובל (עם אגוזי מלך ורימון).

הוראות

1
בקערה קטנה, לטאטא את היין עם מיץ לימון, ברביר, פפריקה וחרדל.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מתבלים את הטלה במלח ופלפל. בתבשיל ברזל יצוק אמייל גדול, מחממים את שמן הזית עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
3
מוסיפים חצי מהכבש לתבשיל ומבשלים על חום גבוה בינוני, מסתובבים, עד משחימים בכל רחבי, 6 עד 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר את הטלה לקערה בינונית. חזור עם הטלה שנותר.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים את הבצל, השום, הרוזמרין, הקורנית וקמצוץ נדיב של מלח ופלפל לתבשיל ומבשלים מעל חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים התרככו, כ 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
מוסיפים את הכבש ואת כל המיצים המצטברים לתבשיל יחד עם תערובת היין, העגבניות, הפלפל והצלעות. מבשלים מעל חום מתון, ערבוב, עד העגבניות ופלפל הפעמון התרככו והשה הוא רק מבושל דרך, על 10 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)