תבשיל טלה עם חומוס ודבשה רימון
זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו בשר טלה מלוח (עם מולסה רימונים), חציל ונזיד עדשים עם מולסה רימונים, ו Dukkah-צלעות כבש מצופה עם מולסה רימון (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מוסיפים בצל; מטגנים 10 דקות או עד רך וזהוב חום.
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. תערובת בצל כפית לתוך קערה גדולה.
מניחים קמח בקערה רדודה או צלחת עוגה. לדלות טלה בקמח, להתנער עודף.
מחממים שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים חצי תערובת כבש; מפזרים 1/4 מלח כפית. לבשל 6 דקות, להשחים מכל הצדדים.
מוסיפים כבש משחי לתערובת בצל. חזור על ההליך עם תערובת כבש שנותר 1/4 כפית מלח.
מוסיפים מולסה רימונים ומרק למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי; מביאים לרתיחה. מערבבים בתערובת כבש. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד כבש הוא פשוט רך.
מערבבים גזר וחומוס. מבשלים, חשוף, 45 דקות או עד כבש הוא רך מאוד.
הסר מהחום; מערבבים הנותרים 1/2 כפית מלח, מנטה, ופלפל.