זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 77%. נסו בשר טלה מלוח (עם מולסה רימונים), חציל ונזיד עדשים עם מולסה רימונים, ו Dukkah-צלעות כבש מצופה עם מולסה רימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים בצל; מטגנים 10 דקות או עד רך וזהוב חום.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
להוסיף שום; לטגן 1 דקה. תערובת בצל כפית לתוך קערה גדולה.
מוסיפים חצי תערובת כבש; מפזרים 1/4 מלח כפית. לבשל 6 דקות, להשחים מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קלופה, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
מוסיפים כבש משחי לתערובת בצל. חזור על ההליך עם תערובת כבש שנותר 1/4 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
אפונה קלופה, לא חובה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
8
מוסיפים מולסה רימונים ומרק למחבת, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות משחי; מביאים לרתיחה. מערבבים בתערובת כבש. מכסים, להפחית את החום, ומבשלים 1 שעה או עד כבש הוא פשוט רך.
מרכיבים שתצטרך
מולסה רימונים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
מערבבים גזר וחומוס. מבשלים, חשוף, 45 דקות או עד כבש הוא רך מאוד.