תבשיל טלה עם טעמים טורקיים
תבשיל טלה עם טעמים טורקיים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 24 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, ציר עוף, דומדמניות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב דומדמניות מיובשות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ביסקוויט לחם סודה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 שעות נסו קבב כבש בגריל עם טעמים טורקיים, טלה טורקי ונזיד חבושים (Avya Yahnisi), ו טלה טורקי מבושל איטי ונזיד ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
טלה טלה יבש ועונה עם 1 כפית מלח ופלפל 3/4 כפית.
שמן חום בסיר כבד 5-6 ליטר רחב מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מנצנץ. כבש חום מכל הצדדים ב 3 קבוצות עד חום זהוב, 4 עד 5 דקות לכל אצווה, העברה לצלחת עם כפית מחוררת.
מוסיפים בצל לסיר ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד זהוב-חום, על 8 דקות.
מוסיפים שום ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.מערבבים בחומץ ומבשלים, גירוד חתיכות חומות, עד חומץ התאדה, 1 עד 2 דקות.
להחזיר כבש עם מיצי בשר לסיר. מערבבים במלאי, חומוס, משמר, ותבלינים (כולל מאראס ופלפל Urfa) ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, 1 שעה.
לקלף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ'.
מוסיפים לתבשיל (לאחר 1 שעה) ומבשלים, חשופים, עד שתפוחי אדמה וכבש רכים, כ -30 דקות יותר.
הסר מהחום ומערבבים דומדמניות, אורגנו ומיץ לימון. מתבלים במלח.
מגישים מפוזר עם מאראס נוסף ופלפל Urfa.
תבשיל משפר בטעם אם עשה לפחות 1 יום קדימה שומר עד 3 ימים.