תבשיל טלה עם ירקות בתחילת האביב עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 464 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו מים, גרידת לימון, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: תבשיל טלה עם ירקות האביב, תבשיל טלה עם ירקות האביב, ו תבשיל טלה עם ירקות האביב.
הוראות
1
מחממים שמן בתנור חלד הולנדי גדול. מעיל קוביות כבש עם מלח, פלפל, וקמח. חום בשמן חם, ערבוב מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
הסר כבש מהמחבת, ולנקז כל שמן עודף.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים יין אדום, מגרדים את תחתית המחבת כדי לשחרר חתיכות של בשר משחימים.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים בצל, סלרי ושום; מבשלים, מערבבים מדי פעם, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים כבש בחזרה למחבת עם ירקות.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים תפוחי אדמה ואת הבא 3 מרכיבים; מערבבים ומביאים לרתיחה נמוכה. להפחית את החום נמוך; לכסות ומבשלים במשך 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים ירקות לבנים, טימין ורוזמרין; מערבבים ולתת להתבשל 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
8
מקשטים, אם תרצה.
9
* כדי blanch, לצלול ירקות בקצרה לתוך מים רותחים, ואז לתוך מים קרים כדי לעצור את תהליך הבישול.