תבשיל ירקות אביבי
נזיד ירקות האביב עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 247 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. גשו לסופר וקנו מלאי ירקות, גרידת לימון, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. נסו תבשיל ירקות אביבי, תבשיל ירקות אביבי, ו תבשיל ירקות אביבי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני של מים מלוחים רותחים, לבשל את האספרגוס על חום גבוה בינוני עד במכרז, על 4 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את האספרגוס לקערה.
מוסיפים את שעועית חמוציות למים ומבשלים מעל חום מתון עד רך, כ 40 דקות.
מסננים את השעועית ומעבירים לקערה.
בינתיים, בתבנית בינונית, תבשיל ברזל יצוק, מחממים 1/2 כף שמן הזית.
מוסיפים את הבצל הירוק ומבשלים על חום מתון עד בקושי רך, על 1 דקה.
מעבירים את הבצל הירוק לקערה עם האספרגוס.
הוסף עוד 1/2 כף שמן הזית לתבשיל.
מוסיפים את הפטריות, מתבלים במלח, מכסים ומבשלים מעל חום מתון, מערבבים כמה פעמים, עד להשחמה קלה ומכרז, כ -3 דקות.
מעבירים את הפטריות לקערה.
מחממים את שארית 1 כף שמן זית בתבשיל.
מוסיפים את הלפת וגזר, מתבלים במלח ומבשלים על אש מתונה במשך 1 דקה.
להוסיף 1 כוס של המניה, לכסות ולבשל על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, במשך 15 דקות.
הוסף עוד 1/2 כוס של המניה, לכסות ולבשל עד לפת וגזר הם מכרז, על 10 דקות יותר.
מוסיפים את הקישואים ו 1/2 כוס של המניה ומבשלים עד הקישואים הוא רק במכרז, על 4 דקות.
מוסיף את 1/4 כוס הנותרים של מלאי התבשיל יחד עם גרידת לימון, מיץ לימון וחסה ומבשלים, ערבוב, עד החסה רק wilts, על 20 שניות. מערבבים את frache crme.
מוסיפים את האספרגוס, שעועית, בצל ירוק ופטריות לתבשיל. מבשלים בקצרה, עד מחומם דרך, כ -30 שניות.
מוסיפים את chervil ו chives ומגישים את התבשיל בקערות.