תבשיל ירקות איטלקי יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 519 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עלה דפנה, גזר, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: תבשיל ירקות איטלקי, תבשיל ירקות איטלקי (Ciambotta), ו תבשיל ירקות איטלקי (Ciambotta).
הוראות
1
פזר לחם על תבנית אפייה עטופה בשכבת asingle.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2
בואו לעמוד במצב רוח חדרכדי להתייבש מעט, כ 2 שעות.
3
עבודה בקבוצות, לבשל קולרים וקייל בנפרד בסיר גדול של מים מומלצים עד מעט התרכך, על3 דקות לכל אצווה. לשטוף להתקרר. Squezeout עודף מים; בערך לקצוץ. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרוב ירוק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
חום 1/4 כוס שמן בסיר כבד גדול חום overmedium.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים גזר, סלרי וכרישה; מערבבים לעתים קרובות עד מתרכך, 8-10 דקות.