תבשיל ירקות ופסטה קלוי
תבשיל ירקות ופסטה קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 425 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך פלפלים, גבינת havarti, תערובת רוטב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו תבשיל ירקות ופסטה דל שומן, תבשיל ירקות צלוי, ו תבשיל אנצ'ילדה ירקות צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 232°. ספריי 8 אינץ ' מרובע (2 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול. לבשל ולנקז פסטה לפי ההוראות.
בינתיים, בקערה גדולה, לזרוק פלפלים, פטריות, קישואים, שמן, תיבול איטלקי ומלח מעיל. כף למחבת ungreased 15x10x1 אינץ'.
אופים חשפו כ 20 דקות או עד פריך במכרז. מגניב במקצת. קוצצים בגסות ירקות.
להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 ° F. ב סיר 4 ליטר, לערבב תערובת רוטב (יבש) וחלב.
חום לרתיחה מעל חום בינוני, ערבוב כל הזמן; להסיר מן החום. מערבבים בגבינות עד מומס. מערבבים פסטה עד מצופה היטב.
כפית חצי מתערובת פסטה לתבנית אפייה. שמור על 1/2 כוס הירקות. כף הנותרים ירקות באופן שווה על פסטה. למעלה עם פסטה שנותרה.
מכסים בנייר כסף; אופים 30 דקות. לחשוף; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד תוסס.