תבשיל ירקות ים תיכוני
נזיד ירקות ים תיכוני עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 201 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם זיתים kalamatan, פטרוזיליה, שיני שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 89%. נסו תבשיל ירקות ים תיכוני מבושל איטי, תבשיל דגים ים תיכוני, ו תבשיל סיר חרס ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, חום 1 Tb. שמן.
מטגנים בצל ופלפל עד רך, כ -10 דקות.
הוסף 1 טרה-בתים. שמן, שום, פטריות וחציל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חציל מתרכך אבל לא רגשני, על 15 דקות.
מוסיפים עגבניות, זיתים, חומוס ורוזמרין. מבשלים עד מחומם דרך, כ -10 דקות. מוסיפים פטרוזיליה.
מפזרים גבינת פטה על תבשיל אם תרצה.