זה מושלם עבור חורף. אם יש לך עגבניות, יין, רוזמרין, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). תבשיל כבש בסקי, Tastetrotting: Marmitako a. k. תבשיל טונה בסקי עם פלפלים ותפוחי אדמה, ו עוגת דובדבנים בסקית (בסקית דובדבן) דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
מערבבים את הטלה, חצי שיני שום, רוזמרין, ויין לבן בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
שדי פסיון אם )
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
אפונה קלופה, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תן להשרות במשך 2 עד 3 שעות.
3
מסננים את הבשר, משליכים את המרינדה, מתייבשים עם מגבות נייר. לרכך את שיני השום הנותרים ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1/2 כוס אננס טרי, קצוץ
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
1
מחממים שמן זית במחבת גדולה וכבדה עם מכסה, מעל חום בינוני-גבוה. עבודה בקבוצות, חום את הבשר מכל הצדדים, על 10 דקות לכל אצווה. מלח את הבשר כפי שהוא חומים.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
מים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
הסר את הבשר מהמחבת והוסף את הבצל הקצוץ למחבת. לבשל, גירוד חתיכות משחי תקוע בתחתית הסיר עם כף עץ, עד הבצלים רכים, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את השום ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
3
להחזיר בשר למחבת, להוסיף פפריקה, פלפלים קלויים, עגבניות, פטרוזיליה, עלה דפנה, יין אדום, להביא לרתיחה: להחזיר את הבשר למחבת עם בצל ושום. מערבבים בפפריקה, פלפלים קלויים, עגבניות, פטרוזיליה, עלה דפנה ויין אדום. מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום למדיום, ומבשלים שנחשפו במשך 15 דקות, ומאפשרים לנוזלים להפחית קצת.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נוזל-אונקיות מים טריים
1/4 כוס שומן חזיר
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
הוספת ציר עוף, מבשלים:
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
5
מוסיפים את ציר העוף, מביאים לרתיחה, מפחיתים את החום לנמוך ומבשלים, מכוסים, מערבבים מדי פעם, עד שהבשר רך מאוד, 2 עד 2 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)
מים כדי לאפשר
6
מוסיפים פלפל שחור טחון טרי ומלח יותר לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מגישים עם לחם כפרי. אם אתה רוצה, לנסות לקישוט עם עלי נענע טריים (אם כי אין לי מושג איך "בסקי"כי הוא, זה פשוט טעים.)
סטו עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. ניקל & ניקל Quicksilver קברנה סוביניון עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 120 דולר לבקבוק.