זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-55 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). תבשיל כבש חריף עם דלעת סקווש, תבשיל כבש חורף עם נקניק חריף, ו תבשיל טלה חריף עם גרמולטה מנטה ופטרוזיליה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
צרוב את הכבש מכל הצדדים: לטפוח את הכבש יבש עם מגבת נייר. ייבוש הטלה בדרך זו הראשונה יעזור חתיכות כבש חום.
מחממים 2 כפות שמן זית בסיר גדול, כבד, גבוה צדדי, כגון תנור הולנדי, מעל חום גבוה בינוני. כאשר הסיר חם, להוסיף את חתיכות כבש בקבוצות, להיזהר לא קהל אותם. לבשל, מפנה לפי הצורך, כך חתיכות כבש חום באופן שווה על כל הצדדים, במשך 6-8 דקות.
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בצל Sauté, פלפלים, צ ' ילי, שום: להחזיר את הסיר לחום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיפים את הבצל, פלפלים יבשים ופלפלים אדומים ומערבבים למעיל עם השמן בסיר. מבשל, ערבוב מדי פעם, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
6
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
7
הפוך זר garni עם פטרוזיליה, טימין, עלה דפנה:לעשות זר garni ידי הצבת הפטרוזיליה, טימין ועלה דפנה במרכז כיכר גזה כפול. לאסוף את הקצוות מאובטח עם חוט מטבח.
מוסיפים את פירה (או עגבניות מבושלות לשים דרך טחנת מזון) עגבניות, כבש, ציר עוף, צימוקים זר garni. מביאים לרתיחה מעל חום גבוה, להקטין את החום לנמוך. לבשל, מכוסה חלקית, במשך כ 3 שעות, או עד כבש רך.
סטו עובד ממש טוב עם קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מטוטלת קברנה סוביניון. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 17 דולר.