תבשיל כבש עם חמאת אגוזים ותאריכים
זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך אגוזי לוז, פלפל, תאריכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד אגוזי לוז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל שזיפים עם אגוזי לוז כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 79% המנה הזאת די טובה. נסו מתלה כבש עם חמאת אגוזים קלויה, טג'ין טלה עם תאריכים, ו כבש ארומטי עם תאריכים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים אגוזי לוז במעבד מזון; תהליך עד חלקה (כ 2 1/2 דקות), גירוד הצדדים של קערה פעם אחת.
מחממים תנור הולנדי גדול מצופה ספריי בישול על חום גבוה.
הוסף כבש; לבשל 5 דקות, בראונינג מכל הצדדים. להפחית חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ו-5 המרכיבים הבאים( בצל דרך שום); מטגנים 7 דקות או עד הבצל הוא משחי קלות.
מוסיפים חמאה אגוזי לוז ומרק למחבת; מערבבים היטב, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה. מערבבים לפת, תפוחי אדמה, גזר, תאריכים, 2 כוסות מים; מביאים לרתיחה.
להפחית חום בינוני. כיסוי ומבשלים 15 דקות. לחשוף ומבשלים 1 שעה ו 20 דקות, או עד כבש רך ורוטב התעבה. מערבבים באפונה; מבשלים 5 דקות.