תבשיל כרוב וכרובית
תבשיל כרוב וכרובית נטול גלוטן, מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 246 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלח כשר, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו כרובית וסלט כרוב עלים (כרובית טבולי), תבשיל כרוב {עדכון על תבשיל שעועית ירוקה חג ההודיה הקלאסי}, ו כרוב וכרובית אלפרדו (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מוסיפים את תפוחי האדמה והכרובית לסיר גדול ומכסים במים קרים. מתבלים עם קמצוץ גדול של מלח ומביאים לרתיחה. הפחת את החום לרתיחה ומבשל עד למכרז, 15 עד 20 דקות.
מסננים את תפוחי האדמה והכרובית במסננת.
מוסיפים את הכרישה הקצוצה לקערה קטנה ומכסים במים.
בואו לשבת ולספוג במשך כמה דקות כדי להסיר את כל חצץ.
מסננים היטב להתייבש עם מגבות נייר.
מחממים את שמן הזית במחבת גדולה.
מוסיף את הכרישה וsaute עד מכרז, 3 עד 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיף את כרוב ו לטגן עד נבול ו התרכך, על 5 דקות יותר.
מוסיפים את החלב למחבת ומביאים לרתיחה. מערבבים את תפוחי האדמה סחוטים וכרובית ומחית הכל ביחד. מערבבים את שמנת חמוצה פרמזן עבור קצת טעם נוסף. לטעום ולהתאים את הטעם לפי הצורך.
מוסיף את כל shebang לתבנית אפייה 2 ליטר ונקודה עם החמאה.
אופים עד חום זהוב על גבי, כ -35 דקות.