קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות15
מגזין

תבשיל כרוב מבושל עצלן

תבשיל כרוב מבושל עצלן
תבשיל כרוב עצלן רול עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 290 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך אורז מיידי, שמן זית כתית מעולה טוסקני רוטב, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה מצוין. מתכונים דומים: תבשיל בשר כרוב (לחמניות כרוב עצלות) - חלב חינם, תבשיל כרוב ממולא עצלן, ו סופר קל תבשיל כרוב ממולא עצלן.

הוראות

1
מניחים עלי כרוב בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
הוסף מספיק מים רותחים כדי לכסות לחלוטין כרוב.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
בואו לעמוד 10 דקות.
4
בינתיים, בשר חום עם בצל במחבת nonstick גדולה.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים גזר לבן, גזר וסלרי; מבשלים 3 דקות., ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
6
הסר מהחום. מערבבים רסק עגבניות, אורז, רוטב, 3 כוסות רוטב עגבניות ו 3/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
7
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
כרוב ניקוז; יבש טפיחה. להסיר בזהירות וריד ממרכז כל עלה.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
9
יוצקים 1/2 כוס רוטב העגבניות הנותרים לתוך צלחת תבשיל עגול 3-L מרוסס עם ספריי בישול. מכסים עם שכבות של עלה כרוב 1 ותערובת 2 כוסות אורז; לחזור על שכבות 3 פעמים. למעלה עם עלה כרוב שנותר, רוטב וגבינה הנותרים; כיסוי.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
10
אופים 1 שעה 10 דקות., חושף לאחר 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
11
בואו לעמוד 5 דקות. לפני ההגשה.