תבשיל כרוב רול
תבשיל כרוב רול עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 15 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 258 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו תערובת סלט כרוב, מים, רוטב עגבניות עבה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 48%. מתכונים דומים: כרוב רול תבשיל-כרוב לחמניות יכול לקחת זמן לעשות, למה להקריב את הטעם הזה, תבשיל כרוב רול, ו תבשיל כרוב רול.
הוראות
מבשלים בשר בקר ובצל במחבת 10 אינץ ' מעל חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בשר הוא חום; לנקז.
מערבבים תערובת בקר ומרכיבים הנותרים ב 3 1/2 - כדי 6 ליטר סיר איטי. (תנור יהיה מלא מאוד, אבל כרוב יהיה לבשל למטה.)
מכסים ומבשלים על הגדרת חום נמוכה 4 עד 6 שעות או עד כרוב הוא מכרז.